Програмний модуль для касової системи самообслуговування в супермаркеті з реалізацією протоколу обміну даними в реальному часі - Михайличенко Родіон Анатолійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Михайличенко Родіон Анатолійович академічної групи 123-21-2 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Метою даної бакалаврської роботи, що виконується в рамках спеціальності "Комп'ютерна інженерія", є розробка програмного модуля для касової системи самообслуговування в супермаркеті з реалізацією протоколу обміну даними в реальному часі.
Keywords: касова система; websocket; обмін даними в реальному часі