Аналіз ключових показників для розробки рекомендаційної системи - Жижикіній Є. Д. (My University, 2025)
Мета: аналіз даних відгуків для розробки рекомендаційної системи вебсайту «Elizabeth’s Elegance» для підвищення персоналізації та ефективності ecommerce. Практична цінність: створення рекомендаційної системи для «Elizabeth’s Elegance» (цільова аудиторія — жінки 30–50 років), підвищення залученості, оптимізація асортименту та маркетингу.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: Аналіз; Системний аналіз; рекомендаційна системи; розробка