Методика аутогенного тренування, як ефективний засіб зняття нервово‐емоційної напруги у студентів вищих навчальних закладів - Єфремова , А. Я. (Видавництво НГУ, 2015)
В роботі викладено методику застосування аутогенного тренування, яка рекомендована для студентів вищих навчальних закладів, як простий і ефективний засіб зняття нервово‐емоційного напруження, відновлення працездатності після учбового дня, зменшення роздратування і хвилювання.
Methods of autogenic training as an effective tool for removal a neuro‐emotional tension of higher educational establishment students
Keywords: аутогенне тренування; студенти; самонавіювання; релаксація