Використання макропрограмування для нарізування різьблення трапецеїдального профілю (у тому числі черв'яків та шнеків) з використанням циклу G32 на токарних верстатах з ЧПК, які оснащені стійкою FANUC - Шеменьов М. А. (НТУ «ДП», 2024)
Завдання нарізування трапецеїдального різьблення з великим кроком на токарному верстаті з ЧПК може бути таким випадком, коли використовувати профільний інструмент небажано через недостатню жорсткість системи ВПІД (верстат- пристосування-інструмент-деталь).
Keywords: макропрограмування; нарізування різьблення; циклу G32; токарний верстат з ЧПК