Розвиток системи моніторингу атмосферного повітря агломерації Дніпро у зв’язку з процесами Євроінтеграції - Ломазов, П. К.; Бучавий, Ю. В. (НТУ ДП, 2022)
Забруднення атмосферного повітря сьогодні є актуальною проблемою для більшості промислових міст України та світу. Тому важливою задачею є запровадження ефективної системи моніторингу та контролю якістю атмосферного повітря на різних рівнях. Сьогодні м. Дніпро є потужним промисловим центром та характеризується високим рівнем забруднення атмосферного повітря.
Keywords: система моніторингу; атмосферне повітря; агломерація Дніпро; процес Євроінтеграції