Особливості надання державних соціальних послуг в країнах Европейського Союзу - Приймачов А. Е. (НТУ «ДП», 2024)
Країни Європейського Союзу мають різну правову базу для соціальних послуг, яка передбачає або всеосяжне національне законодавство про соціальні послуги, або закони цільових груп. Немає ніякого зв‘язку між існуванням комплексного або цільового законодавства про соціальні послуги для конкретної групи і всеосяжністю пропозиції соціальних послуг.
Keywords: державні соціальні послуги; країни Европейського Союзу