Умови формування інноваційного мислення у студентів технічних університетів в процесі фахової підготовки - Шумельчик , Л. Б.; Шумельчик, Людмила Борисовна; Шумельчик, Людмила Борисівна (Видавництво НГУ, 2015)
У статті досліджуються  умови, що  впливають на  формування інноваційного  мислення у студентів технічних університетів в процесі фахової підготовки.
Innovative thinking formation among students of technical universities during professional training
Keywords: інноваційне мислення; професійно‐комунікативне навчання; фахова підготовка; інтернет‐технології