Розвиток дитячого оздоровчого туризму на базі рекреаційного потенціалу Дніпропетровської області - Митюк Наталія Олександрівна (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр студентки Митюк Наталії Олександрівни академічної групи 242-21з-1 спеціальності 242 Туризм.
Developing children's health tourism based on the recreational potential of the Dnipropetrovsk oblast
Метою роботи є методологічне та практичне обґрунтування особливостей організації дитячого оздоровчого відпочинку в туристично-рекреаційному комплексі.
Keywords: Дитячий оздоровчий туризм; Рекреаційний потенціал; Якість послуг; Дитячий відпочинок; Порівняльний аналіз; Обґрунтування проєкту