Аналіз недоліків конструкції приводу живильника ДТ-20А - Ніколаєнко Д. П. (НТУ "ДП", 2024)
Принцип роботи живильника полягає в обертанні горизонтального диска, на який подається сипучий матеріал. Під дією відцентрової сили матеріал рівномірно розподіляється на поверхні диска та переміщується до краю, звідки подається в приймальну ємність або безпосередньо до іншого обладнання.
Keywords: дисковий живильник важкого типу ДТ-20А; металургійна галузь; дисковий живильник