Перспективи нанороботів в біомедицині - Чернишов, С. А.; Панченко, С. П. (НТУ ДП, 2022)
Розвиток нанотехнологій відбувається в трьох напрямах: — виготовлення електронних схем розміром з молекулу; — розробка та виготовлення машин; — маніпуляція атомами і молекулами в живих організмах.
Keywords: нанотехнології; наноробот; біомедицина