Технійчний проект живильника з детальною розробкою робочого полотна - Кудрявцев Сергій Павлович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Кудрявцева Сергія Павловича академічної групи 133-19ск-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є забезпечення ефективності, міцності та довготривалості живильника шляхом вибору раціональних параметрів елементів робочого полотна.
Keywords: пластинчастий живильник; робоче полотно; пластина; футерування; зварена конструкція