Закономірності формування технологічних схем для ефективної експлуатації вугільних родовищ - Хорольський, А. О.; Гріньов, В. Г. (My University, 2018)
В роботі наведено результати досліджень пов’язаних з аналізом закономірностей формування технологічних схем експлуатації вугільних родовищ. Встановлено, що її рівень залежить від співвідношення потоків вхідних та вихідних ресурсів, котрі можна представити впорядкованою структурою – мережевою моделлю, яка відображає сукупність функціональних зв’язків між засобами механізації, технологічними процесами та ін. Для запровадження наведених підходів було розроблено програмне забезпечення.
Keywords: видобуток вугілля; добыча угля; метод аналізу переваг; метод анализа преимуществ; угольное месторождение