Політичний протест як форма громадської участі: національний та локальний рівні - Тайокін А. І. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Тайокіна Артема Ігоровича академічної групи 052(м)-24-1 НН ІГСН спеціальності 052 Політологія. Мета дослідження – комплексний аналіз політичного протесту як неінституціоналізованої форми громадської участі та виявленні особливостей його прояву на національному і локальному рівнях в Україні та Грузії.
Keywords: політичний протест; неінституціолізована участь; політична поляризація; помаранчева революція; революція гідності; революція троянд