Методологія інтегрованого навчання в професійній освіті - Кумар Д. О. (НТУ «ДП», 2024)
Інтегроване навчання як методологічний підхід формує основу сучасної професійної освіти, спрямованої на підготовку висококваліфікованих фахівців, які здатні ефективно працювати у складних виробничих умовах і швидко адаптуватися до змін.
Keywords: методологія інтегрованого навчання; професійна освіта