Удосконалення технології буровибухових робіт для діючого кар'єру ТОВ «Єристівського ГЗК» - Назаров, І. В.; Чебанов, М. О. (My University, 2023)
На сьогоднішній день Україна є однією з найбільш перспективних країн Східної Європи. Вдале розташування та наявність великої кількості мінеральних ресурсів дає можливість сталого економічного розвитку та технологічного прогресу всього регіону. Одним з найбільш поширеніших ресурсів є залізна руда, що використовується майже у всіх видах промисловості. Наявність великої кількості родовищ з неоціненними запасами заліза наштовхують на подальшу розробку та дослідження гірничодобувної галузі. Вивчення наявних та абсолютно нових технологічних схем розробки дає можливість суттєво збільшити продуктивність кар’єрів з меншими витратами.
Keywords: буровибухові роботи; родовище залізної руди; Єристівське родовище