Сутнісні характеристики професіоналізму медичних менеджерів - Посунько А. І (НТУ «ДП», 2024)
У розвинених країнах управлінці у сфері охорони здоров‘я зазвичай мають економічну чи юридичну освіту, в той час як в Україні багато управлінців – це лікарі без досвіду в державному управлінні, які не мають правової чи економічної підготовки. В різних країнах лікарі та медичні менеджери – це різні фахівці через відмінності у термінах навчання: лікарі навчаються 8-9 років, медичні менеджери – 4 і більше.
Keywords: медичний менеджер; професіоналізм