Контрольні роботи з французької мови та методичні рекомендації до самостійної роботи студентів Інституту заочно-дистанційної освіти - Куліш, В. І. (Видавництво НГУ, 2012)
Розроблено для самостійної роботи студентів заочної форми навчання. Мають на меті допомогти студентам оволодіти програмою з іноземної (французької) мови. Перша частина складається з двох контрольних робіт, що дозволяє оцінити набуті знання під час самостійної роботи.У другій частини викладено основні правила та приклади, а також численні тренувальні вправи для закріплення засвоєного матеріалу. Містять також відповіді на тренувальні вправи другого розділу та список рекомендованої літератури.
Keywords: французька мова; методичні рекомендації