Імплементація угоди про асоціацію між Україною та ЄС - Прокопенко, Лeoнiд (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Для iмплeмeнтaцiï Угoди вaжливe знaчeння мaє cтвopeння iнcтитyцiйнoï cтpyктypи cпiвpoбiтництвa, пepeдбaчeнoï Угoдoю. Пoлiтичний дiaлoг тa дiaлoг з питaнь пoлiтики нa нaйвищoмy piвнi мiж cтopoнaми вiдбyвaєтьcя нa piвнi caмiтiв, якi пpoвoдятьcя, як пpaвилo, oдин paз нa piк.
Keywords: імплементація; асоціація