Середньозважена емпірична модель визначення місткості резервуарів вертикальних сталевих під час їх калібрування електронно-оптичним віддалемірним методом - Акользін І. В.; Коровяка Є. А.; Самойленко О. М.; Адаменко О. В. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Підвищення точності обліку нафти та нафтопродуктів за рахунок впровадження нової схеми вимірювань за допомогою електронно-оптичного віддалемірного методу з використанням лазерного 3D сканера. Purpose. Improving the accuracy of oil and petroleum product accounting by implementing a new measurement scheme using an electron-optical remote sensing method using a laser 3D scanner.
A weighted average empirical model for determining the capacity of vertical steel tanks during their calibration using the electronic-optical remote measurement method
Keywords: інтервальна місткість; середньозважена емпірична модель; калібрування; електронно-оптичний віддалемірний метод; сканування; деформації стінки резервуару; interval capacity; weighted empirical model; calibration; electronic-optical distance measurement method; scanning; tank wall deformations