Технологія підземної розробки рудних родовищ : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів ступеня бакалавра зі спеціальностей 184 Гірництво та 263 Цивільна безпека - Кононенко М. М.; Хоменко О. Є.; Косенко А. В.; Єгорченко Р. Р.; Герасименко А. О. (My University, 2025)
Уміщено теоретичні відомості за темами лекційного курсу, варіанти практичних завдань з рекомендаціями до їх виконання, контрольні питання, список використаної та рекомендованої літератури. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня бакалавра зі спеціальностей 184 Гірництво та 263 Цивільна безпека для закріплення практичних навичок у засвоєнні дисципліни «Технологія підземної розробки рудних родовищ».
Keywords: підземна розробка; рудні родовища