Основи автоматизованого проектування. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт студентами галузі знань 12 Інформаційні технології спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія - Цвіркун, Л. І.; Бешта, Л. В. (Видавництво НТУ "ДП", 2019)
Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисци- пліни “Основи автоматизованого проектування” студентами спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія.
Keywords: атоматизоване проектування