Підвищення ефективності розподілу виробничих ресурсів при виготовлені пластикових кришок - Біліма В.К. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності розподілу виробничих ресурсів шляхом створення автоматизованої системи побудови виробничого розкладу із застосуванням жадібного алгоритму та модифікованого підходу до задачі job-shop scheduling. Методи дослідження: системний аналіз виробничих процесів, побудова концептуальної моделі бази даних, розробка алгоритмів у середовищі Python, моделювання задачі розкладу як NP-складної задачі, а також реалізація вебінтерфейсу для візуалізації результатів.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: розподіл; ресурс; системний аналіз