Управління професійним розвитком публічних службовців - Дворецький Олександр Олександрович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Дворецького Олександра Олександровича академічної групи 281-20з-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є вивчення теоретичних засад професійного розвитку публічних службовців та розробка практичних рекомендацій щодо управління професійним розвитком публічних службовців
Keywords: публічний службовець; публічна служба; органи публічного управління; професійний розвиток; компетентісний підхід