Індивідуальне та колективне несвідоме: шляхи інтерпретації творчості Леонардо да Вінчі - Ульянов, Ігор Олександрович; Шабанова, Юлія Олександрівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Кінець XІX – початок XX ст. характеризується кардинальними змінами, що знайшли відображення в некласичній світоглядній парадигмі. Її особливість полягала в акцентуації уваги до ірраціональних проявів людської природи, її неусвідомлених процесів, відображених у спогадах, інтуїціях, еротичних фантазіях, сновидіннях та їх впливу на психологічний стан людини
Keywords: інтерпритація; Леонардо да Вінчі; творчисть Леонардо да Вінчі