Дослідження схем комплектації крокуючих екскаваторів при розробці пологих родовищ - Корсунський, Г. Я.; Конопльова, О. О. (My University, 2018)
Під час виконання дослідження використовувалися розрахункові формули для визначення: висоти відвалу, значення об’єму переекскавації розкривних порід, продуктивності кар’єру по корисним копалинам, річного переміщення фронту розкривних робіт, собівартості 1 м 3 розкривних порід і коефіцієнту переекскавації розкривних порід.
Investigation of the schemes of draglines in the development of hollow fields
Keywords: вскрышная порода; розкривна порода; комплектация граглайнов; пологое месторождения