До питання технології розробки породних відвалів вугільних шахт - Анісімов О. О.; Саїк П. Б.; Давіденко Н. Д.; Демидов М. С. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Аналіз, систематизація та візуалізація технологічних схем відпрацювання породних відвалів вугільних шахт з урахуванням типів та специфікацій гірничого обладнання. Purpose. Analysis, systematization, and visualization of technological schemes for developing waste rock dumps in coal mines, considering the types and specifications of mining equipment.
On the technology of waste rock dump development in coal mines
Keywords: шахтний відвал; технологічна схема; класифікація; породи; mine waste rock dump; technological scheme; classification; waste rock