Системний аналіз та оптимізація роботи підприємства Експерт+ працюючого на ринку нерухомості регіону - Ткаченко А. В. (My University, 2025)
Практична цінність роботи полягає в підвищенні обґрунтованості рішень щодо інвестування у нерухомість та можливості використання запропонованого програмного засобу для оперативного аналізу пропозицій на ринку.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: системний аналіз; оптимізація; оптимізація вибору; метод аналізу ієрархій; система підтримки прийняття рішень; експертні оцінки