Деякі результати аналізу якості прокладання чотирьох ходів полігонометрії 1 розряду - Троян, С. А.; Гойчук, А. П.; Янкін, О. Є. (Видавництво НТУ "ДП", 2022)
Згідно з навчальним планом у червні-липні 2021 року проводилася навчальна практика (геодезична). Одним із завдань робочої програми практики було прокладання полігонометричного ходу 1-го розряду. Оскільки в групі було організовано 4 бригади, то і відповідно було прокладено чотири ходи.
Keywords: геодезична практика; полігонометричний ход 1-го розряду; електронний тахеометр; корелатний спосіб