Интенсификация процесса обработки шламовых продуктов ЦОФ "Комендантская" - Нищеряков, А. Д.; Бойко, О. И.; Томилин, В. Б. (My University, 2008)
Розглянуто один із способів інтенсифікації процесу обробки шламових продуктів ЦЗФ «Комендантська». Пропонована водно-шламова схема, яка інтенсифіцирує обробку шламових продуктів шляхом одностадійного виділення кондиційної частини згущеного продукту шламового басейну методом чіткої класифікації по граничній крупнисті +0,25 мм на стрічкових класифікаторах КЛ-10.
Розглянуто один із способів інтенсифікації процесу обробки шламових продуктів ЦЗФ «Комендантська». Пропонована водно-шламова схема, яка інтенсифіцирує обробку шламових продуктів шляхом одностадійного виділення кондиційної частини згущеного продукту шламового басейну методом чіткої класифікації по граничній крупнисті +0,25 мм на стрічкових класифікаторах КЛ-10.