Експериментальне дослідження впливу частоти модуляції перетворювача частоти на гармонійний склад струму системи - Бондаренко, Ю. С. (НГУ, 2013)
На сьогоднішній день діяльність людини у будь–яких сферах пов’язана з використанням сучасних пристроїв або систем, що їх об’єднують. До цього класу належать і різноманітні електричні та електромеханічні системи, що знаходять своє застосування у різних галузях промисловості. Чим складніша система, тим більш широким є спектр завдань, які вона виконує, і тим більше сукупних елементів входить до її складу.
Keywords: гармонический состав тока; модуляция частотная; преобразователь частоты; перетворювач частоти