Взаємодія динамічного і статичного рівнів водопонижуючих свердловин в умовах Єристівського ГЗК - Стовпник, С. М.; Ган, А. Л.; Шайдецька, Л. В. (My University, 2018)
Методологічну основу досліджень складає комплексний підхід, який включає аналіз літературних джерел, науково-технічних досягнень і виробничого досвіду з тематики досліджень, аналіз та узагальнення відомих результатів практичного досвіду при проектуванні та розрахунках водопониження та метод техніко-економічного аналізу вартості конструкцій для обґрунтування нової розробки.
Interaction of dynamic and static water levels levels in the conditions of the Eristovsky GOK
Keywords: водоотлив; водовідлив; водопонижающая скважина; подопонижаюча свердловина