Регулювання дисбалансу у споживанні та виробництві викидів CO2: виклики та можливості для глобальних корпорацій - Зіньковська О. М. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи: обгрунтування підходів до регулювання дисбалансу викидів CO₂ та аналіз ключових викликів і можливостей для глобальних корпорацій. Purpose of the qualification work: justification of approaches to regulating the imbalance of CO₂ emissions and analysis of key challenges and opportunities for global corporations.
Keywords: викиди co₂; декарбонізація; глобальні корпорації; вуглецеве регулювання; вуглецеве ціноутворення; cbam; сталий розвиток; корпоративна кліматична відповідальність.; co₂ emissions; decarbonization; global corporations; carbon regulation; carbon pricing; sustainable development; corporate climate responsibility.