Нуцубідзе, АнаАнаНуцубідзеЛюбчук, ОльгаОльгаЛюбчук2023-11-232023-11-232023Нуцубідзе А. Тенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччі / Нуцубідзе Ана, Любчук Ольга // Розвиток туристичного бізнесу, економіки та підприємництва: виклики сьогодення : матеріали І всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26–27 вер. 2023 р., м. Дніпро. – Дніпро : НТУ «ДП», 2023. – С. 92-94.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/165268За останні десятиліття ресторанна індустрія робить сміливі кроки. Найпопулярніші ресторанні тенденції свідчать про те, що власники знаходять інноваційні способи покращити враження гостей у закладі та за його межами, незалежно від того, чи вони ведуть ресторан швидкого харчування, ресторан із повним набором послуг. заснування або дослідження абсолютно нової концепції. Уподобання споживачів у харчуванні та економічні умови вказують на головні ресторанні тенденції та стратегії, які залишаються незмінними.ukресторанний бізнессталий розвитокТенденції розвитку ресторанних закладів у XXI сторіччіArticle