РОЛЬ ДВОРЯНСТВА У ЗАПРОВАДЖЕННІ ПОЛОЖЕНЬ СУДОВОЇ РЕФОРМИ 1864 Р. НА КАТЕРИНОСЛАВЩИНІ - Кочергін, Ігор Олександрович (Гуманітарний журнал, 2009)
В статті мова йде про участь дворян Катеринославської губернії у запровадженні нових судових установ в кінці 1860-х років

There are the participation of Katerinoslan region nobility in the introduction’s process of new court institutions in the end of 1860th years is discussed in this article
Keywords: помісне дворянство, дворяни, Катеринославська губернія, земство, мировий суд, судова реформа; landed gentry, nobles, Katerinoslav region, Zemstvo, Community Court, Judicial reform