Розробка технічного проєкту приводного шківа багатоканатної піднімальної машини - Лучка Артем Юрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Лучки Артема Юрійовича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка конструкторської документації приводного шківа.
Keywords: відхильний шків; шахтова підіймальна машина; підшипникові опори; запас міцності; напружено- деформований стан