Програмно-цільове управління в соціогуманітарній сфері мегаполісу: аспекти моніторингу та оцінювання - Хожило, Ірина; Бульба, Володимир; Куц, Юрій (My University, 2020)
Стаття присвячена розгляду реалізації місцевих програм у соціогуманітарній сфері в контексті дослідження аспектів моніторингу та оцінювання програм як важливого елементу у забезпеченні ефективності публічно-управлінської діяльності при формуванні та реалізації програм місцевого розвитку. Зокрема, дослідженням охоплено міські та регіональні програми у сфері розвитку фізич- ної культури та спорту. Здійснено ґрунтовний аналіз змісту цих програм крізь призму публічно-управлінської діяльності у сфері оздоровчої рухової активності населення як окремого напрямку соціогуманітарної політики в мегаполісах України (Дніпро, Харків).
Keywords: місцеве самоврядування; соціогуманітарна сфера; оздоровча рухова активність; мегаполіси; місцеві програми; програмно-цільове управління