Матрічні моделі у дослідженні ринкового стану промислового підприємства - Палєхова, Л. Л. (Видавництво НГУ, 2013)
Україна, як відомо, історично є промисловою державою, тобто промисловий сектор складає основу національної економічної системи та обумовлює певні тенденції у розвитку усіх сфер економічної діяльності. Так, на 01.01.2013р. вітчизняний промисловий ринок охоплює приблизно 300 тис. виробничих підприємств, які займають десь 60% усього працюючого населення, з них близько 50% працює на великих підприємствах. Проте більше 40% промислових підприємств є збитковими; обсяг промислової продукції, що призначена для використання споживачами промислового ринку, за останні п’ять років зменшилася удвічі і складає сьогодні менше 10%.
Keywords: Ефективний маркетинг