Перспективи використання технології Gpon в сучасній Україні - Москаленко А.Б.; Гусєв, О. Ю. (My University, 2016)
У статті розглянуті перспективи впровадження технології GPON в Україні для надання доступу інтернет. Проаналізовані переваги технології. На основі моделювання GPON мережі підтверджується, що ці мережі запроваджують задовільну якість передачі і є одним з найкращих шляхів розвитку мережевої структури систем зв’язку.
Keywords: мультиплексор; оптоволокно; спектральное уплотнение; спектральне ущільнення