Робоча програма навчальної дисципліни «Рекрутинг» для бакалаврів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Яцентюк, С. В. (My University, 2019)
Робоча програма призначена для реалізації компетентнісного підходу під час планування освітнього процесу, викладання дисципліни, підготовки студентів до контрольних заходів, контролю провадження освітньої діяльності, внутрішнього та зовнішнього контролю забезпечення якості вищої освіти, акредитації освітніх програм у межах спеціальності.