Принципи трансформації організаційної культури органів публічної влади - Зубко, С. В.; Карковська, В. Я. (НТУ ДП, 2023)
Поняття цінностей особливо доречне на державній службі. Основні цінності багатьох державних службовців, такі як неупередженість, лояльність, справедливість, підзвітність і чесність, були визначені понад сто п’ятдесят років тому. Однак останнім часом конфлікти цінностей виникли в контексті модернізації державних послуг і, зокрема, запровадження нової моделі державного управління, спрямованої на забезпечення більшої ефективності та результативності державних послуг.
Keywords: публічна влада; трансформація