Обгрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи батарей бродіння лінії з виготовлення спирту - Шаповалова М.М. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента / Шаповалової Маргарити Максимівни академічної групи 123м-24-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – обґрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи батарей бродіння, вибір технічних засобів автоматизації та розроблення алгоритмів автоматизованого керування процесом бродіння
Keywords: обґрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи батарей бродіння на лінії з виготовлення спирту