ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАХИСТУ JAVA ТЕХНОЛОГІЇ У ВЕБ- БРАУЗЕРАХ - Гнініашвілі, Т.З.; Баранов, А. А. (ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2013)
У даній статті досліджено методи захисту Java технології у веб-браузерах та ворожі Java-аплети, описані їх принцип дії та можливі загрози. Запропоновані можливі шляхи вирішення зазначених проблем.
Keywords: веб-браузер; Java; аплет; захист