Обгрунтування ефективності рішень в сфері управління підприємством (за матеріалами ПрАТ «Концерн «Хлібпром») - Єренков, Денис Альбертович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством Мета роботи – аналіз стану підприємства та вибір напрямів діяльності, що забезпечують сталий розвиток та підвищення ефективності його управління. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи роботи франчайзингових систем як ефективного методу розвитку підприємства; виконано аналіз діяльності роботи підприємства з урахуванням стану галузі, техніко-економічних показників, фінансового стану підприємства; знайдено резервів для підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством; надано рекомендації щодо економічної ефективності діяльності підприємства шляхом підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством.
Substantiation of efficiency of managerial solutions in enterprise management (based on the materials of Private JSC “Khlibprom” Concern)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством Мета роботи – аналіз стану підприємства та вибір напрямів діяльності, що забезпечують сталий розвиток та підвищення ефективності його управління. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи роботи франчайзингових систем як ефективного методу розвитку підприємства; виконано аналіз діяльності роботи підприємства з урахуванням стану галузі, техніко-економічних показників, фінансового стану підприємства; знайдено резервів для підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством; надано рекомендації щодо економічної ефективності діяльності підприємства шляхом підвищення ефективності рішень в сфері управління підприємством.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ РІШЕНЬ, КОНЦЕРН, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ФРАНЧАЙЗИНГ, МАРКЕТИНГ, РЕКЛАМА.