Використання технології розширеної реальності APPLE VISION PRO в медичній сфері - Островська, Л. О.; Островський, О. Т. (My University, 2024)
Реальність визначається як сукупність усього реального та існує як протилежність до уявного. Immersive Reality (Імерсивна реальність – занурення в реальність) – це новаторська технологія, яка долає розрив між уявою та реальністю. Віртуальна реальність (Virtual Reality – VR), доповнена реальність (Augmented Reality – AR) і змішана реальність (Mixed Reality – MR) разом складають імерсивну реальність. Протягом багатьох років взаємодія людей із контентом залишається незмінною, а продуктивність робочих процесів не надихає. У цій публікації висвітлено, як технології занурення істотно змінять нашу взаємодію з контентом.
Keywords: технології розширеної реальності; Apple Vision Pro; високотехнологічна гарнітура