Особливості розвитку професійного потенціалу державних службовців в умовах воєнного стану України - Багрім, О. А. (НТУ ДП, 2023)
Системні перетворення, політика «оновлення та перезавантаження влади», трансформаційні процеси, процеси цифровізації державної служби, запровадження воєнного стану в Україні та пов’язані з ним істотні зміни умов праці державних службовців актуалізували необхідність безперервного професійного розвитку державних службовців на всіх рівнях, стали наслідком масштабних змін ціннісних настанов в суспільно-політичному житті країни.
Keywords: професійний потенціал; державний службовець; воєнний стан