Исследование свойств реагентов-вспенивателей - Серафимова, Л. И. (My University, 2015)
В залежності від необхідної якості пінного продукту слід підбирати спінювачі, що за-безпечують піну певної якості. Найбільшою піноутворюючою здатністю володіють спіню-вачі ОПСБ і серії Т. Подальші дослідження можуть бути спрямовані на вивчення таких важливих харак-теристик пен, як структурно-механічні характеристики.

В зависимости от необходимого качества пенного продукта следует подбирать вспе-ниватели, обеспечивающие пену определенного качества. Наибольшей пенообразующей спо-собностью обладают вспениватели ОПСБ и серии Т. Дальнейшие исследования могут быть направлены на изучение таких важных харак-теристик пен, как структурно-механические характеристики.

Depending on the required quality of the foam product, you should pick up a blowing agent, providing the foam of a certain quality. The highest foaming capacity have agents of PDNA and se-ries T. Further research can be focused on the study of such important characteristics of the pen, as the structural and mechanical characteristics.
Keywords: реагенты-вспениватели; пенообразующая способность; структурно-механические характеристики пен