Проблеми створення системи підтримки прийняття рішень для ідентифікації культурних цінностей - Мартиненко, А. А. (НТУ ДП, 2022)
Описано основні організаційні, нормативно-правові та матеріально-технічні проблеми процесу розробки та впровадження системи підтримки прийняття рішень для ідентифікації культурних цінностей. Наведено можливі шляхи вирішення зазначених проблем.
Keywords: системи підтримки прийняття рішень; ідентифікація культурних цінностей; архітектура систем