Екранування складових електромагнітного поля - Бублик, Олександр Борисович; Войцех, Сергій Іванович (Національний гірничий університет, 2017)
У цих тезах розглянуті види електромагнітного екранування. Наведено класифікацію електромагнітних екранів. Сформульовано рекомендації щодо використання різних видів екранування з урахуванням їх особливостей
Keywords: екранування; електромагнітне поле; екран; види екранування; ефективність екранування