Удосконалення управління персоналом підприємства (за матеріалами ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод») - Полякова, Дар'я Вікторівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління персоналом підприємства ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних заходів щодо удосконалення управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління персоналом підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод»; проведено аналіз персоналу і оплати праці, проаналізована кадрова програма підприємства; проведено аналіз ефективності використання працівників підприємства; обґрунтовано заходи з удосконалення управління персоналом ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод».
Improving the personnel management of the enterprise (based on the materials of Private JSC “Dnipropetrovsk Locomotive Repair Plant”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення – процес управління персоналом підприємства ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних заходів щодо удосконалення управління персоналом підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено теоретичні основи управління персоналом підприємства; охарактеризовано ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод»; проведено аналіз персоналу і оплати праці, проаналізована кадрова програма підприємства; проведено аналіз ефективності використання працівників підприємства; обґрунтовано заходи з удосконалення управління персоналом ПрАТ «Дніпропетровський тепловозоремонтний завод».
Keywords: ВИРОБІТОК, ОПЛАТА ПРАЦІ, ПЕРСОНАЛ, ПРИБУТОК, СТИМУЛЮВАННЯ, ТРУДОВІ ПЕРЕМІЩЕННЯ