Удосконалення бізнес-процесів промислового підприємства ТОВ «Арткомплект» на основі принципу сталого розвитку - Пак, Станіслав Ір-Сенович (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних та методологічних підходів вдосконалення бізнес-процесів промислового підприємства на засадах сталого розвитку. Поставлена мета зумовила необхідність вирішення низки завдань: – розглянути теоретичні підходи до сутності бізнес-процесів промислового підприємства; – дослідити специфікації бізнес-процесів, що здійснюються на промисловому підприємстві та їх класифікації; – дослідити ключові тенденцій в області процесного управління на підприємстві, заснованого на принципах сталого розвитку; – надати загальну характеристику економічної діяльності i системи упрaвлiння ТOВ «Арткомплект»; – проаналізувати та оцінити фінансово-господарську діяльність ТOВ «Арткомплект»; – проаналізувати основні бізнес-процеси нa ТOВ «Арткомплект»; – розробити напрями оптимізації бізнес-процесів та обгрунтувати ефективність запропонованих заходів.
Keywords: ПІДПРИЄМСТВО; БІЗНЕС-ПРОЦЕСИ; КЛАСИФІКАЦІЯ; ОПТИМІЗАЦІЯ; СТАЛИЙ РОЗВИТОК; РЕІНЖИНІРИНГ